Compañer@s EFI,

esta vez, os dejamos una actividad muy original para trabajar de forma multidisciplinar con el alumnado de Educación Infantil.

Adjuntamos un archivo donde encontraréis la programación, los objetivos y contenidos, la narrativa del Break Out, la evaluación y todos los retos que se propusieron durante el desarrollo del mismo.

Además, os dejamos los vídeos de los diferentes retos.

Esperamos que os guste 🙂

 

PROGRAMACIÓN Y RETOS BREAK OUT_2017/18


ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (I)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018

ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (II)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018

ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (III)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018

ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (IV)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018

ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (V)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018

ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (VI)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018

ESCAPE ROOM – COLEGIO LA PURÍSIMA (VII)Escape room / Break out. Com vos deiem dels nostres profes… fa una setmana i encara ens preparen coses per ensenyar. Com ara la setmana passada els nins de 5 anys varem rebre una visita sorpresa: UN VIRUS INFORMÀTIC!!! Els nostres robots no hi eren i en el seu lloc ens varem trobar un CODI QR que contenia un video del virus amb un missatge de rescat…el virus havia segrestat els nostres robots i ens proposava passar unes proves per aconseguir alliberar-los. Quin disgust!!! Cada prova que superàvem ens donava una pista i un CODI QR on s'explicava la prova següent… fins que, finalment, vàrem desxifrar la frase secreta per alliberar els nostres robots i destruir ael virus. Va ser molt emocionant!!! Hem guanyat i ja tenim els robots de nou a la classe… una súper experiencia que no oblidarem.

Gepostet von La Purisima_Mallorca am Freitag, 29. Juni 2018